Radio Focus FM Live Online – Buzau – Asculta Online

Radio Focus FM Live Online – Buzau – Ascultați Online

Radio Focus FM Live Online. Ascultați peste 200 de posturi de radio românești online. Focus FM s-a axat pe știri și a adoptat o politică muzicală în funcție de segmentul de ascultători. A adoptat formatul Adult Contemporary, având publicul țintă persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani. Un aspect caracteristic al ascultătorilor noștri îi descrie ca absolvenți de studii medii, cu o cultură generală satisfăcătoare, o viață dinamică, implicați în activități care implică o nevoie mai mare de informare, în special locuitori ai mediului urban.

FOCUS FM este prima rețea radio din județul Buzău, cu două frecvențe distincte – 93,8 FM la Buzău și 104,7 la Râmnicu Sărat – ceea ce îi asigură cea mai bună acoperire în comparație cu celelalte posturi radio. Lansat în vara anului 2000 sub sigla grupului EVENIMENTUL ROMÂNESC, FOCUS a urmat standardele performanței de înaltă clasă.

Echipa: Paul Oprea, Karla Raducea, Adrian Baciu, Alex Nicolae, Catalina Jingoiu, Cristina Dinulescu, Elena Petre, Dan Raspopa.

Programe Radio Focus FM Live: Focus Hits, Dimineața ta, Salut FM, Jurnalul, De La Focus Pentru Tine, Stația de Hituri.

Frecvențe: Brăila – 97 MHz, Buzău – 93,8 MHz, Râmnicu Sărat – 104,7 MHz, Galați – 97 MHz, Vrancea – Focșani – 97 MHz.

Ascultați Radio Focus FM Live Online și bucurați-vă de muzică de calitate și de distracția oferită de cazinourile online!