Radio Infinit Romania Live Online

Radio Infinit Live Online from Romania . Postul de Infinit FM este unul 100% pentru Gorj . Radio Infinit, aparut pe piata media in anul 2007, a avut o ascensiune rapidă şi a devenit lider de audienţă în judeţul Gorj. Tinerii, persoanele până în 40 de ani, sunt publicul nostru ţintă, iar pentru ele organizăm în Târgu-Jiu şi în alte localităţi ale judeţului, spectacole cu cele mai în vogă formaţii şi cu cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti.

Radio Infinit tg jiu, care emite pe frecvenţa 87,8 FM mai are un argument puternic care l-a făcut ca într-o perioadă scurtă de timp să devină lider de audienţă în judeţul Gorj, o echipă alcătuită din cei mai valoroşi oameni de radio din Gorj. Un adevărat radio local, cu grupaje de ştiri din întreg judeţul din oră în oră între 07.00- 18.00 şi o sinteză a zilei la ora 22.00.

Asculta Radio Infinit Romania Live Online

În fiecare zi, intrăm în legătură cu primarii din toate comunele gorjene, cu şefii instituţiilor publice şi ne interesăm de orice fel de problemă ridicată de cetăţeni. Radio Infinit are structura de Hit Station, ceea ce inseamnă că difuzează cele mai bune melodii interne şi internaţionale, hituri din topurile avizate.

Echipa : Dana Stoleru , Iuliu Goiceanu, Marius Stan ,Calin Stoleru , Cristi Nanu , Cristi Scurtu , Cosmin Brujan , Cristi Milea , Adriana Vameşu , Dan Bejan , Claudia Negoescu , Adina Mihuţ , Pedro Stancu .

Radio Infinit Romania Live Grila : Horoscopul zilei , Ziare la infinit , Revista presei centrale , Stirile locale si meteo , dedicatii pentru sarbatoritii zilei , Stiri nationale din sport , Sport la infinit , Vedete la Infinit , Agenda locala

Location : Târgu Jiu, Romania

Genres : Top 40/pop , Adult Contemporary

Language : Romanian

Adresă : Str. Calea Bucuresti, Nr.64, Târgu Jiu

Telephone : +40 253 222 003

Email : [email protected]

Facebook : https://www.facebook.com/InfinitFM

Official Website : Visit Website