Radio France Internationale – RFI Romania Live Online

Radio France Internationale RFI Romania Live Online . Listen Over 200 Romanian Radio stations Online . RFI Romania este filiala radioului public de informatie Radio France Internationale.

Emisiunile în limba română sunt difuzate de luni până vineri de la orele 7 la orele 20, iar sâmbătă și duminică de la 8 la 20. De la orele 20 și până dimineață poate fi ascultată actualitatea internațională în limba franceză difuzată de redacția franceză a RFI Monde. Această structură bilingvă are o contribuție notabila la o mai clară poziționare a României în spațiul francofon.

RFI este unul dintre puținele radiouri care difuzează programe informative substanțiale, mai ales în tranșele matinale și cele de după-amiază. Fie ca ne aud acasă, în mașină sau pe internet, ascultătorii RFI sunt la curent cu actualitatea internă și internațională, prezentată profesionist, abordată din unghiuri diverse și fără părtinire.

RFI Romania Frecvenţe

Bucureşti 93.5 Mhz , Craiova 94 FM , Cluj 91.7 , Iaşi 97.9 FM , Chişinău 107.3 FM , Timişoara 96.9 FM , Sibiu 89.0 FM

Radio France Internationale RFI Romania Live Online

Radio France Internationale Programe : RFI Monde , Matinal de zi cu zi , Ştiri & muzică , Zebra , Bilanţ Provizoriu , Călătorii , Jurnal , Tânăr în Europa , Planeta Verde , Ora de risc , Business On Air , Zbor deasupra unui cuib de coachi , RFI 360 , Sănătatea FM , 40 de Minute , Curs de franceză: Parlez-vous Paris? , En francais s’il vous plait , Art Cultura .

DJ : Dan Schwartz , Mihaela Dedeoglu , Anca Năstase , Vasile Damian , Matei Vişniec , Magda Prelipceanu

Location : Bucureşti, Romania

Genres : Romanian Music , World Music

Networks : Rfi France

Language : Romanian

RFI Romania Address : Strada Aviator Mircea Zorileanu nr. 87, 012054 Bucharest, Romania .

Radio France Internationale Official Website : http://www.rfi.ro/

WikiPedia : https://ro.wikipedia.org/wiki/RFI_Rom%C3%A2nia