Radio Resita Live online – Asculta Radio Romania


Radio Resita Live online . Radio Reșița ro nu este doar un radio . Este sursa ta de informație și cel care te conectează cu realitățile din Banat . Este radioul căruia îi pasă de tine . Este cel care îți aduce mai aproape muzica ta preferată, obiceiurile și tradițiile zonei .

Radio Romania Resita Un post de radio ce se adresează tuturor categoriilor de oameni, copii, adolescenţi, indiferent de sex, naţionalitate sau confesiune religioasă. Un radio echilibrat, echidistant răspunzând tuturor nevoilor societăţii şi oamenilor săi.

La noi puteti asculta toate piesele cunoscute, hit-uri ale anilor ’80-‘90-2000 – din muzica Pop, Dance sau Rock.Iar știrile la Radio Reșița se difuzează din oră în oră, corect,echilibrat și echidistant . “RadioReșița – Mai mult decât se aude” – 105.6 MHz este frecvența unde poți asculta muzica anilor tăi și stirile de lângă tine!

Asculta Radio Resita Live online

Radio Resita Live Programe : Călător Pe Unde , La Prima Oră , De 10x România , Cântec Mândru Popular , Pulsul Zilei , Mansarda Romantică , Bună Dimineaţa Banat
Radio Resita DJ : Laura Sgaverdea , Mario Balint
Asculta Radio Resita Live Online Romania
Location : Resita, Romania
Genres : Euro Hits
Language : Romanian
Radio Romania Resita Frecventa : 105.6 MHz
Adresă: str. Petru Maior nr.71, Resita, Caras-Severin , Casuta postala 110 , Resita cod.320100
Telephone : +40-(02)55-227.228
Radio Resita official Website : http://radioresita.ro/