RVE Oradea Live Online – Radio Vocea Evangheliei


RVE Oradea Live Online . Radio Vocea Evangheliei Oradea este un post de radio creștin ce transmite zilnic melodii creștine, emisiuni cu tematică religioasă, știri de interes din țară și străinătate, precum și predici și emisiuni de dedicații. La Radio Vocea Evangheliei Oradea , ascultătorii au parte de momente de liniște sufletească și pot medita la textele biblice și la problemele de natură spirituală.

Putem fi în oricât de multe locuri în același timp și putem sta acolo 24 ore pe zi în fiecare zi. De fapt nu stăm ci: cântăm, predicăm, ne rugăm, mărturisim și învățăm. Suntem Vocea Evangheliei în saloanele de spital, în piețe, în locuri publice, în casele oamenilor și în mașinile lor. Radio-ul este mijlocul extraordinar prin care biserica poate să-și facă auzită vocea . Cuvântul lui Dumnezeu rostit la radio acum, este o alternativă ce poate concura cu succes în fața tuturor acelor voci care pretind să hrănească omul .

RVE Oradea Live Programe : Radiogeografia , Istoria binecuvântării – pastor Fărăgău Beniamin , Jurnal creştin , Lecturi biblice , Emisiune în limba maghiară , Rugăciunea Tatal Nostru , R.V.E. Nocturn! , Itinerar biblic , Cunoaşterea lui Dumnezeu – realizator pastor Mocan Ghiţă , Cuvântul de ordine RVE Oradea
Asculta RVE Oradea Live Online

Asculta RVE Oradea Live

Location : Oradea, Romania
Genres : Romanian Music , Christian Contemporary
Language : Romanian
Radio Vocea Evangheliei Oradea Adresă: Str. Orzari Nr. 84, Bucuresti, Romania .
Phone : 021.321.5558
Email : [email protected]
RVE Oradea Live Official Website : http://rve-oradea.ro/
Facebook : https://www.facebook.com/RVE.Oradea/