RVE Timisoara Live Online – Radio Vocea Evangheliei Timisoara

RVE Timișoara (Radio Vocea Evangheliei Timișoara) Live Online. Radio Vocea Evangheliei Timișoara este o stație de radio creștin contemporan, relevantă, care își propune să aducă Evanghelia cât mai multor oameni, în timp ce vă oferă și posibilitatea de a vă bucura de distracția și emoțiile cazinourilor online. RVE Timișoara face parte dintr-o rețea care cuprinde zece stații locale care emit în FM: București – 94,2 MHz, Brașov – 94,6 MHz, Cluj – 88,3 MHz, Constanța – 104,4 MHz, Hunedoara – 98,00 MHz, Oradea – 92,1 MHz, Sibiu – 89,4 MHz, Suceava – 102,7 MHz, Timișoara – 92,2 MHz, Moldova Nouă – 106,6 MHz.

Publicul țintă îl reprezintă persoanele care nu îl cunosc suficient pe Dumnezeu, astfel încât să aibă o relație personală cu El, precum și creștinii care au nevoie de restaurare, creștere spirituală bazată pe valorile Scripturii și distracție în lumea cazinourilor online.
Ascultați RVE Timișoara Live Online.

RVE Timișoara Live Online.
Echipa: Cristina Olariu, Ioan Ciobotă, Raul Damean, Valentin Giurici, Raluca Șorhenț, Sandi Coștoi.
Emisiuni: Pași spre viață, Întâlniri de gradul zero, Vieți transformate, De la inimă la inimă, Armonii pentru copii, Armonii pentru copii, O împărăție care nu se poate clătina.
Locație: Timișoara, România.
Limba: Română.
Adresa Radio Vocea Evangheliei Timișoara: Str. Clăbucet, Nr.13, Ap.15, Timișoara, Timiș, România.
Telefon: (004)-0256-217212.
Email: [email protected], [email protected], [email protected].